Drokos - betonové stavebnicové skříně

Sortiment

Hlavní výrobní program firmy Drokos s.r.o. je výroba betonových stavebnicových skříní /pilířů/ převážně přípojkových. Velký podíl výroby zaujímají plynoměrové skříně HUP používané pro RD a bytovou výstavbu až po různé průmyslové objekty. Skříně se používají i pro umístění různých technologických zařízení apod.

Další kategorií jsou betonové elektro skříně pro umístění elektroměrového rozvaděče nebo pro přípojkovou smyčkovací skříň dodávané jako betonové skelety nebo kompletně vystrojené – osazené plastovými skříněmi /DCK apod./ typ SP, SS, SR.

Výrobní program umožňuje sdružovat betonové stavebnicové skříně do sestav – energetických pilířů oblíbených a využívaných při budování nových inženýrských sítí a ZTV. Díky variabilitě a možnosti různě kombinovat stávající formy můžeme nabídnout a vyrobit různá atypická řešení dle individuálních požadavků.

Výrobek je řešen jako stavebnice ze železobetonových dílů včetně dvířek, která jsou ocelová, zinkovaná a opatřená vypalovací práškovou barvou, nebo osazené plastovými či beton-plastovými výrobky subdodavatelů. Standardní povrchová úprava skříní zavibrovaná bílá mramorová drť. Všechny typy skříní vyrábíme i v provedení s obráceným sklonem střechy na přistavení ke stěně objektu. Ke všem typům vyráběných skříní dodáváme také prefabrikované základy. K betonovým skříním náleží přidružená zámečnická výroba instalačních rámů, dvířek na zazdění, plechových beden na zazdění, samostatných plechových skříní - vše možno v provedení ocel lakovaná nebo nerez.

Doplňkový betonový sortiment zahrnuje malovýrobu dlažby, obrubníků a různých prvků zahradní architektury.


Navigace

Rychlé volby

Změna vzhledu

PDA verze
důvod: vyžádána přístupná verze