Drokos - betonové stavebnicové skříně

O nás

Firma Drokos s.r.o. byla založena v roce 1995. Začínala s výrobou betonové dlažby lité do forem a dalších drobných betonových výrobků zahradní architektury. S nástupem plynofikace obcí vznikl betonový stavebnicový výrobek přípojkové skříně HUP pro rodinné domy, postupem času a na požadavky odběratelů a zřizovatelů plynovodů se vytvořila celá škála plynoměrových skříní včetně doplnění sortimentu o prefabrikované základy. Od roku 2009 jsme držiteli Certifikátu o členství v Českomoravském sdružení pro zemní plyn.

Pro kompletnost nabídky při budování nových inženýrských sítí a ZTV přibyly výrobky pro měření elektro a přípojky NN, doplněné elektro skříněmi SP, SS, SR. Sestavy přípojkových skříní plyn a elektro tvoří energetický pilíř objektů. S tímto rozvojem bylo spjato zřízení montážních čet pro stavební činnost – zakázky na dodávky a montáže našich výrobků, které realizuje po celém území ČR.

Naše přípojkové skříně jsou ideálním řešením jak pro připojení rodinných domků tak i pro připojení rozličných průmyslových objektů. Na skříně je vydáno Stavební technické osvědčení a Certifikát Elektrotechnického zkušebního ústavu ČR. Výrobek je řešen jako stavebnice ze železobetonových dílů včetně dvířek, která jsou ocelová, zinkovaná a opatřená vypalovací práškovou barvou, nebo osazené plastovými či beton-plastovými výrobky subdodavatelů. Standardní povrchová úprava skříní je zavibrovaná bílá mramorová drť.

Všechny typy skříní vyrábíme i v provedení s obráceným sklonem střechy na přistavení ke  stěně objektu. Ke všem typům vyráběných skříní dodáváme také prefabrikované základy. Dle požadavku odběratelů a architektů můžeme vyrobit různé atypické skříně a sestavy.

Od roku 2014 firma působí v novém sídle - vlastním areálu v Žeroticích nedaleko Znojma, opustila původní pronajatou výrobnu v Radkovicích u Budče.


Navigace

Rychlé volby

Změna vzhledu

PDA verze
důvod: vyžádána přístupná verze