Drokos - betonové stavebnicové skříně

Technický popis

O našich výrobcích

Technický popis:

Výrobky jsou řešeny jako stavebnice minimálně z pěti železobetonových dílů z betonu pevnostní třídy C 20/25 XC3. Přední díl je osazen ocelovými dvířky s antikorozní úpravou nebo otvorem pro osazení různých subdodavatelských výrobků HUP nebo elektro, plastových, kovových apod. Jednotlivé moduly skříně jsou k sobě spojeny šrouby do zalitých hmoždinek pomocí ocelových spojníků úhelníků opatřených antikorozní úpravou. Při montáži není nutná žádná speciální mechanizace ani odborná pomoc. Stříška je snímatelná se sklonem dozadu, přesazená po obvodu 50mm a opatřena osazením, které nedovolí posun stříšky.

Skříně jak pro plynové přípojky tak i elektro jsou vyráběny v několika modifikacích, které se od sebe liší především výškou, ale i půdorysnými rozměry viz. technický katalog s výkresy jednotlivých skříní.

Skříně pro HUP jsou vybaveny instalačním rámem pro pevné uchycení plynového zařízení,který se upevňuje šrouby na zadní stěnu skříně.

Skříně pro elektro jsou připraveny na osazení elektroměrné desky a u pojistkového typu skříně připraven otvor na osazení pojistkové skříně.

Povrchová úprava je řešena standardně zalitím bílé mramorové drtě, může být hladké provedení, nebo jiné dle dohody.

Skříně se ustavují na předem připravený základ, který může být proveden monoliticky nebo stavebnicově z  prefa dílů příslušného půdorysu. Základové prstence vyrábíme dle půdorysu skříně nebo u větších skříní skládáme z více prstenců, výška jednotlivých základových výrobků 20cm u menších skříní 30cm. Skříně se dodávají buď samostatně nebo v sestavě elektro a plyn apod.


Navigace

Rychlé volby

Změna vzhledu

PDA verze
důvod: vyžádána přístupná verze